Sandblåsing

En del biler kommer dessverre litt sent i gang med rustbeskyttelse for norske forhold.

Biler som ikke blir behandlet fra de er nye vil ofte ha begynnelse på rust allerede etter et par år. Dette er rust du aldri blir kvitt med en vanlig understellsbehandling.

Overflaterust kan en holde nogen lunde i sjakk med en behandling, men har rustangrepet kommet litt lengre, må en gjøre en for behandling for å minimere sjansen for videre utvikling.

Vi kan utføre to forskjellige for behandlinger, hvor det ene går på en kjemisk behandling med rust-omdanner. Dette er et produkt som reagerer med rust og forvandler dette til en glasshard overfalte. Vårt andre alternativ er sandblåsing hvor rust da fysisk blir fjernet og behandlet med primer/grunning før videre behandling.

Sandblåsing kan være en omfattende jobb, og derfor noe mer kostbart enn kjemibehandling, men resultatet kan ikke sammenlignes. Pris for sandblåsing starter fra 3.500,- og må vurderes i hvert enkelt tilfelle etter bilen er vasket. Vi avtaler alltid med kunde når dette er aktuelt og tar bilder under hele prosedyren for dokumentasjon.

Det har også dukket opp andre gjenstander enn bil som ønskes sandblåst. Vi har f.eks. sandblåst felger, stålplater, sykkelrammer, anleggsmaskiner og utstyr. Ta gjerne kontakt hvis du har noe du ønsker sandblåst.